Hvordan kan jeg tjene penge handel med valuta?

Dybest set kan du tjene penge fra handel penge. Hvis du har US dollars du kan købe britiske pund for et sæt sats og de handelsmæssige pengene tilbage i fremtiden på en anden sats. Dette kan gøre dine gevinster enorme. Meget større end gevinster på aktiemarkedet. Ligesom opadrettede til valutahandel er høj, Ulempen er lige så skræmmende og også kan være enorme. Der er valuta trading mæglere på linje, der kan give strategier til at begrænse dit tab og maksimere dine gevinster.
Hvis du er ny til investering online, ikke sætte din hele livet opsparing i en online-konto. Starte med et mindre beløb, som vil være lettere at håndtere og holde styr på. Når du føler dig sikker, kan du derefter beslutter at tilføje flere penge til din investering online konto.
Når online, mange investorer har tendens til at koncentrere sig om bestande, specielt store-cap indenlandske aktier. Mens disse bestande bør udgør en del af din portefølje, bør ikke de være det hele! Tage hensyn til din tid horisont og risiko tolerance at udvikle en velafbalanceret portefølje af aktier, obligationer og kontanter.
Hvis du er ny til investering online og søger for at åbne en formidlingsprovision konto, er der nogle vigtige fakta du bør vide, før du vælger en mægler. Hver enkelt har styrker og svagheder, men ikke alle, der ser en mægler på samme måde. For eksempel, hvis du er komfortabel at finde din egen forskning for investering online, vil derefter dyb rabat mæglere fungere godt for dig.
Spørg dig selv…
Hvilke tjenester der tilbydes? Har de forskning tilgængelig? Hvad er omkostningerne til dig for at investere online? Hvad er de reelle Kommissionen omkostninger til at gøre en handel, herunder hÃ¥ndtering gebyrer? Hvordan bekræftelser sendes til dig – via e-mail, snail mail, telefonisk? Kan du indtaster ordrer via telefon, via e-mail, direkte on-line? Koster det ekstra at ringe og tale med en mægler hjælp til din konto?
I en lav rente miljøet som USA, kan det være et problem at investere i sikre højtydende fast indkomst investeringer. De fleste af disse investeringer er omkring basissatsen som sæt af regeringen. Det ville være vanskeligt at få sikre investeringer omkring 3%-mærket. I New Zealand eller Australien er nogle investeringer, fast rente værd 7.5% eller 8%. Et problem med at gøre en investering i udlandet er, at valuta satser er så ustabile, at selv om du betaler 5% på udbytte, at få kan blive udslettet i valutakurser.
Ligeledes valutakurser kan arbejde i din favør og din investering vil have en ekstremt høje afkast. For at fjerne denne usikkerhed kan du foretage udenlandske investeringer i dag bruger en spot handel og også oprettet en forward handel på tidspunktet for investeringen modenhed. Denne måde du fjerne valutarisiko i din investering og kan udnytte på udenlandske produkter. Indstilling en forward handel koster penge, men i mange tilfælde omkostningerne ved handel er minimal i forhold til de gevinster, der kan gøres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *