Aldrig blive fanget Cardless igen: Fem Tips til at hjælpe dig huske visitkort

Desværre, synes jeg ikke at Have et visitkort med Me…
Dem kunne være “berømte sidste ord” af de glemsomme iværksætter.
Hvis du sædvanligvis finde dig selv uden et visitkort, mister du sædvanligvis penge; eller i det mindste en chance for at tjene penge. Dit visitkort, mere end nogen andre marketing våben i dit arsenal, er hvad udsigter og kolleger er afhængige af at minde dem hvorfor de skal gøre forretninger med dig.
Glemmer et visitkort er en marketing fejl af betydelige proportioner. Vi er så oversvømmet med reklamebudskaber, de fleste af os lære at tune dem ud. Men hver gang du bliver bedt om et visitkort, og faaret svar at du ikke har en med dig, du mangler en egentlig licitation, marked til nogen.
Værre, forlader dit visitkort bag Hvornår du muligvis det er en sociale fejltrin.
Bliver bedt om et visitkort er et kompliment. Ikke at have en med dig i det kritiske øjeblik er subtilt offensiv. Det sætter både du og den person, der anmoder om kort i en pinlig situation. Og det fortæller nonverbally din udsigt at ikke du er helt business person de troede. Du er ikke virkelig seriøs omkring din virksomhed, eller alt for lemfældig og glemsom overlades med deres.
Hvis du er fast besluttet på ikke at blive fanget “cardless” på en kritisk møde igen, er her nogle tips til at hjælpe dig med at huske:
Udvikle en strategi for brugen af visitkort til aktivt for at fremme din forretning
Det kan være så simpelt som beslutter at give 5 eller 10 kort væk hver dag. Det kan betyde udskriver etiketter der beskriver din aktuelle kampagne, stak dem på bagsiden af dit kort og fastgøre dem til opslagstavler. Uanset hvad! Pointen er, at hvis du bevidst regne ud en måde at bruge dit visitkort til at bringe i erhvervslivet, du er langt mindre tilbøjelige til at glemme dem.
Investere i nye kort
Hvis du ikke har bestilt visitkort inden for de seneste to år, er der en god chance for, at oplysninger eller foto er forældet nu. Og hvis din sidste ordre var for 1000 kort og der er stadig 990 kort venstre, Spørg dig selv hvorfor du ikke har stillet dem. Hvis det er fordi du ikke kan lide kortene, pitch dem og få visitkort er du stolt af!
Udkast til og praksis en visitkort-præsentation
Medmindre du er godt tilpas og tryg når uddele dine kort, vil ikke du gøre det. Desuden kan de ord og handlinger, der ledsager dit visitkort, når du giver det til nogen virkelig cement et positivt førstehåndsindtryk.
Investere i en kvalitet visitkort tilfælde, som du er stolt af at vise og bruge
Visitkort tilfælde kan være samtale startere i og for sig selv, da der er så mange usædvanlige, klassiske og kunstneriske valgmuligheder. Jeg foreslår, at investere i et par tilfælde; en mere professionel, elegant sag til formel business lejligheder og en prangende eller sjov holder til sociale situationer.
Guffe et par visitkort overalt
Bilens handskerum. Din dokumentmappe. Din gym taske. Din kones pung. Næste til hoveddøren på den tabel, hvor du opbevarer dine nøgler. Din skrivebordsskuffe. Din sekretær skrivebord. I lommen på din jakke. Din kuffert. Aldrig forlade hjemmet uden dem!

One thought on “Aldrig blive fanget Cardless igen: Fem Tips til at hjælpe dig huske visitkort

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.